MENJAR A IRLANDA

M'he vist obligada a escriure sobre aquest tema. El menjar!! Uff... ja ho diuen que com a casa no es menja en lloc oi? Aquí realment si vols pots menjar com a casa, als supermercats i botigues especials venen gairabé tot el que tenim aquí, només hi ha un problema... casi tot és MOLT MOLT més car.. O sigui que amb la butxaca plena pots menjar igual que a Catalunya.
Els primers dies que era aquí flipava amb els preus, perquè la veritat hi ha coses caríssimes i altres que estan tirades de preu, cosa que no s'enten massa...
LLISTA DE LA COMPRA:
- Paquet de 12 actimels (atenció!!! 12 !!!!!) : 4.70 euros
- Paquet d'infusions (12 sobrets: 2.75 euros
- Pernil salat (del normalet): no es baixa dels 3-4 euros
- Formatge parmesà (un trosset de 500 grams): 22'5 euros
- Pasta (espaguetti, macarrons) de UN QUILO: 40 cèntims
- Enciam, verdura en general... cara, força cara
Així que resumint una mica, us podeu imaginar en què es basa la dieta de tota aquella persona jova que viu i treballa a Dublin: pasta, pa, ous, amanides, etc.. Menjo bé, intento no passar-me massa amb la pasta, però hi ha dies que és inevitable. El diumenge a la nit sentia una olor a la cuina... mmmm...un del companys es va flipar i va fer pollastre rostit al forn amb patates per tots els del pis, com vem disfrutar!! Ahir mateix, vaig anar a casa una italiana i vem menjar rissoto, aixi que ... ja veieu, em cuido prou bé!!
Però us he de confessar la meva debilitat per l'irish breakfast!!! Els dies que estava a l'alberg menjava ous, beicon i salsitxes cada matí. Amb això en serio que t'agafes el dia d'una altra manera i amb molta més energia!!!
Això si...tenen MIL tipus de pa, de pastes, de salses, salsetes, sucs, herbes...A tot li psoen condiment. Costa trobar patates xips normals, n'hi ha amb ceba, formatge, all...jo que se!! de tot...ahir però en vaig trobar de normals...Digueu-me sossa...però a mi les patates m'agraden així... jeje
I res... que tant parlar de menjar ja m'entra la gana!!! On hi hagi el dinar de la mare...res de res!!!
Fins la pròxima i bon profit!!!
6 Comments:
El menjar a Irlanda és de colesterol amb colesterol o fècula amb fècula o amanides amb diferentes salses.
I si a la nit afegeixes les Guinness.....o et cuides o t'engreixes 2 quilos per setmana.
Com a casa no es menja en lloc, tu ho has dit, a més tenint tan bona cuinera com és la teva mare...
El plat de la foto fa bona pinta ... I en Tom Waits? Que menja? jejeje...
Montse (family Prat)
Marteta!! ara llegeixo el teu e-mail! espero que tot bé!!
Montse....res a comprar amb els esmorzars que la Pauline ens preparava! jejeje.Espero que tots estigueu bé! Molts records al Joan i a la teva fillaaaaa!!
Júlia
era més bo el rissotto de la italiana o el meu??!! ves amb compte què dius que potser no te'n faig més.. jejejej
petons
Sílvia
Mmmmm... aquests esmorzars es posen bé ehhh! Però no poden pas ser bons tants...! Jo al final vaig optar per demanar tomàquets i fer-me pa amb tomàquet! (a mi que no me'l tregui ningúúú, jejeje) Tothom em mirava amb una cara quan veien que anava passejant la tomaca per sobre el pa... jejej
Sílvia Prat Bernades
jejeje teniu raó!
Doncs aquí quan els hi expliques lo del pa amb tomàquet els hi sembla escandalós perquè es llença un tomàquet!!! després diuen que els catalans som agarrats...
Silvia, el teu rissotto el millor, en serio!!!
ostres quina gana m'entra!!! Doncs si familia prat, suposo que algunes coses que us explico al blog us sonen eh!! jejeje
Petonets i records per tots!!!
Publica un comentari a l'entrada
<< Home